onsdag 7 september 2011

Idag kom...

äntligen bakgrejorna jag beställde från LCHF-butiken. Nu ska det bli lite baka av. Jag ska göra bröd och så ska det äntligen bli pizzabotten. Det är bara att hoppas att det blir gott eller åtminstone ätbart! Beställde mandelmjöl, någonting som heter Bakepro och så någonting som heter Bakerix som består av bland annat mandelmjöl, kokosmjöl och lite annat. Det ska bli väldigt spännande att pröva för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter lite bröd. Och jag tror att om jag ska kunna hålla den här dieten så måste jag få lite omväxling. Kött och broccoli i all ära men lite less blir man. Men gått ner i vikt det har jag och ganska mycket tror jag. Det är kanske lite synd att jag inte har vägt mig men som sagt så blir det så lätt en tävling för mig istället för en omläggning av mitt liv. Jag vill ju att det här ska hålla. Vill gifta mig och kunna ha en fin klänning och känna mig snygg. För den skull behöver jag inte bli smal som en sticka utan jag vill kunna ha dom kläder jag vill ha och må bra.

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Det var som attan. Så det finns att köpa.Dyrt förståss. Jag la bantningen på hyllan. Då jag började mata kattungarna.Jag äter som vanligt för lite.Har nog varken gått upp eller ner.Men det får jag reda på för i morgon ska jag vara hos min hälsosköterska Gerda på Hälsoenheten.Så då får jag kanske bakläxa.
  Det var ju hon om ville jag skulle äta tallriksmodellen och äta matvete, men jag tog havre istället.Det är så gott.Har aldrig tyckt om ris.Potatis någon gång i månaden.Men kör med två rostade fullkornskivor m.ost o.kaffe varje morgon.Kl.10.20 fil med bärmix rågflingor o.physylliumfrön.


  Så trevligt att Du ska gifta Dig.Har Ni varit ihop länge och har barn då är det väl dags.

  Kram och lycka till när det blir dags att gå till kyrkan/rådhuset.

  SvaraRadera
 2. Ja, ganska dyrt men jag tänkte att det var värt att testa. Jag är en riktig bröd-människa tyvärr. Och det är absolut på tiden att vi gifter oss!

  SvaraRadera