precis att baka ett av lchf-bröden. Men näää, smakade för mycket ägg! Eller så kanske det är en vanesak men jag gillar inte ägg och sålunda går äggsmak bort. Vad trist. Men jag ska använda ett av bröden och testa att ha det som hamburgerbröd. Det kanske funkar. Kanske. Stort kanske. Man får kanske acceptera att man får leva helt utan bröd :(
Nej, jag får leta vidare på något annat recept istället.
Men usch då.Det var ju synd.Samma med det där sojamjölet jag köpte till squash plättarna, det blir för äggligt.
SvaraRaderaFinn crisp har visst lite kolisar, men det är ju inte gott ens.För hårt dessutom.Jag äter två fullkornsmackor rostade ännu sämre.
Skrev jag det att jag har tid till hälsoenheten i morgon hos min sköterska.Har nog gått upp bra mycket.men en hel månad avstod jag från glass. Efter tre dagar hade jag abstinens på vanilj.
Rund och go o.gla´ ska vi va Du och ja´.Du är ju ung.Lättare då. Hänglås på kylen.Då svälter vi ju-
kram Mi