torsdag 15 september 2011

Biosugen!

Ja, riktigt biosugen är jag. Det var alldeles för länge sedan jag var på bio. Imorgon går komedin Bridesmaids och den vill jag så gärna se. Den verkar jätterolig. Men jag vill ju gärna se den med älsklingen och då måste jag försöka få barnvakt. Och det är ju bara en som möjligtvis kan duga till lillstrumpa och det är "mommo". Få se om hon är lika barnvaktssugen som jag är biosugen...

Idag har jag fixat presenter till sambon som fyller år så det blir lite firande i helgen. Undrar vad jag ska hitta på för något gott i GI/LCHF-väg att mumsa på då? Jag är lite sugen på smulpaj med äpplen, kanske går det att hitta något liknande som jag kan äta. Hoppas på det. Jag återkommer med recept om jag hittar något som är värt att baka.

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Läste i någon av mina hundratals bloggar att det var någon mer som köpt det där mjölet och tyckte det var gott.Kan Du inte minska på äggen.

  Tänk bio, det finns ingen i Södertälje längre.Kanske på Folketshus.Och i Mölnbo.
  När var jag på bio sist. ET såg jag i Stockholm på premiären.
  Sedan har jag sett den på teve flera gånger, den är så söt.
  Madeleine, min dotter bjöd mig på kontrast på Folkets hus på -80talet "Det ligger en svart man i Din säg Mamma" nåt sånt hette den.Och en "Bara ord" handlade om en dövstum flicka.Videofilmern tog över och man lärde sig banda.Har en gammal video som jag inte förstår mig på.Tycker allt om data är mycket roligare, det är ju på riktigt.

  Kram och ha en fin dag./Mi

  SvaraRadera