måndag 28 februari 2011

Ny vecka...

nya möjligheter! Trodde jag hade försovit mig när jag klev upp imorse. Det var så ljust. Och det har hänt bara över helgen! Nu går det undan minsann, det står inte på förrän vi har midnattssolen här. Jag längtar. Det är det bästa med att bo häruppe - ljust hela nätterna. Dom ljuva sommarnätterna. Det är verkligen helt underbart.
Över till en helt annan sak - jag behöver seriöst klippa mig nu genast och direkt. Jag har inte klippt mig sedan i november så det börjar vara lite slitet. Fast längden gillar jag och vill gärna ha kvar. Det är bara det att min frissa gärna klipper lite kortare än vad jag vill... Men duktig är hon och noggrann. Men jag skulle vilja hitta någon bra bild så jag kan visa hur jag vill ha det. Tycker det är så svårt att förklara. Och så behöver jag färga håret också. Fast kanske inte grönt...

2 kommentarer:

 1. Hej Anna !

  Precis så kände jag mig i förra veckan.Min frissa var ledig, men jag sa att det är bara en klippning.Pröva om den andra var bättre.Men inte mycket.Hon blev sur för jag klagade på att jag blev felklippt, med tanke på alla virvlarna jag har dels på v.sidan och mitt uppe på huvudet,det spretar alltid på vänster för jag sover på den sidan.Det är inte alltid kunden har rätt sa hon.De var hon som tyckte jag såg äldre ut i blont hår och mörkade ner det i en rödbrun färg.
  Blev deppig av den.
  Hoppas Du får bestämma lite hur Du vill ha det.
  Med tanke på vad det kostar också.

  Ska berätta om mitt gröna hår en annan gång.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Tänkte på det, Du kan väl skissa en bild som Du vill ha håret.
  Jag sa nu hur jag ville ha det,men de gör som De vill, så ändrar jag det som jag vill ha det själv.Jag vill att det ligger lite bakåt på båda sidorna, sen har jag halvlugg åt höger med liten bena.Omodernt säger dom,kvittar väl.Ska jag trivas vill jag ha det så.
  Du får gå efter Umeå.

  SvaraRadera