söndag 20 februari 2011

Tips inför bokrean - kapitelböcker

Här kommer några tips på kapitelböcker som jag och sonen gillar.

Skolmysteriet av Martin Widmark är ett av alla mysterier som Lasse och Majas detektivbyrå tar sig an. Det finns fler titlar på bokrean och alla är faktiskt lika bra. Passar för 6-9-åringar. 49:- kostar dom på rean.

Polisen kommer av Helena Bross är en bok med bara versaler som passar perfekt för barn som ska lära sig läsa. Det är korta meningar också men ändå lyckas det bli en bra historia för endast 45:-.

Tanarog Yxkämpen av Niklas Krog är en fantasyberättelse för dom yngre barnen. Här får man träffa både snälla och dumma drakar och en talande ek! Kommer att kosta 45:-.

Kramar och krångel
av Ingelin Angerborn är för dom lite större barnen, 9-12 år. Emma och Johanna börjar på cirkusskola. Där finns också Rasmus, en söt kille som båda tjejerna faller för. 49:-.


2 kommentarer:

  1. Grattis! Du har vunnit 1a pris i min tävling! Hör av dig om vad du vill ha på solveiglovendahlathotmail.com. Vi hörs!

    SvaraRadera
  2. hej vinnaren är nu dragen av min NOKA tävling gå in å se om det var du som hade turen på din sida =) kramizz http://www.mondoblog.se/mitt/141857

    SvaraRadera