fredag 4 februari 2011

Ajajaj...

vad ont jag hade igår kväll och tidigare idag i mina bihålor. Var säker på att jag skulle vara tvungen att uppsöka läkare för att få penicillin. Men så googlade jag och hittade en artikel där det stod att i USA så brukar man ge nässpray med kortison istället. Och eftersom min sambo är allergisk så hade han Nasonex som var ett av dom märkena dom skrev om så jag bad honom komma förbi med den på jobbet. Och det funkar hur bra som helst, det tog inte alls lång stund så var det onda nästan helt borta! Vilken lättnad! Nu har jag tagit en dos till för nu vill jag verkligen slippa allt vad förkylningar och magsjukor heter. Vill ut och gå, motionera på morgnarna och må bra.
Nu ska jag fortsätta att mysa med barnen och se (läs försöka stå ut med) Pomos piano på Bolibompa. Nåja, barnen gillar det. Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Hej vännen !
    Skönt att Du kunde kurera Dig.
    Hade Dottern Madeleine och Felix snart 7år, här igår.Madeleine skulle hjälpa mig med en data grej.Så fick jag en skrivbordsstol, vit för att sitta bättre, men den var nästan hårdare än plastsolstolen jag satt i innan med en massa kuddar i.Böt tillbaka till den gamla.Vill ju inte göra henne besviken,men hade faktiskt tänkt köpa en fodrad skrivbordstol på JYSK.En sådan här sitter jag inte länge på.Gulligt tänkt av henne, men inte genomtänkt.
    Kram Mi (Ha en trevlig helg

    SvaraRadera