måndag 21 februari 2011

Tips inför bokrean - skönlitteratur

Ja, vi kör väl på med några tips till. Den här gången tar vi skönlitteratur och det finns ju hur mycket som helst som är bra som är på rea men här är några av mina favoriter:

Konsten att tala med en änkling av Jonathan Tropper är en humoristisk, men lite sorglig, och varm bok om Doug som möter sitt livs kärlek och sedan förlorar henne. 69:-

Ödets hav av Elisabet Nemert utspelar sig på Gotland på 1300-talet och är alltså en historisk roman med lite dramatik och kärlek. Ingen tungviktare precis men alldeles lagom underhållning. Och gillar man historiska romaner så är den din för 55:-.

Främlingen i huset av Sarah Waters är en spännande och väldigt välskriven bok som utspelar sig i England under 1940-talet. Blir din för 89:-.

Nattens begär av Sherrilyn Kenyon har jag inte läst. Men det här lät ju helt klart som en bok för en vampyrälskare som mig ;0): I vår värld lever vampyrer och daimoner som härstammar från släkter tusentals år tillbaka i tiden. De Mörka jägarna för en evig kamp mot dem för att skydda oss människor... Den ska bli min för 45:-!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar