söndag 20 februari 2011

Tips inför bokrean - deckare

Ja, vi kör lite fler boktips innan jag går och knyter mig. Sambon jobbar och barnen sover så då kan jag med gott samvete blogga. Och eftersom det snart börjar en ny söndagskrim på svt så kan vi väl köra några deckare. En anledning så god som någon. Här kommer russinen i kakan enligt mig:

Hypnositören av Lars Kepler är en ovanligt blodig deckare, i alla fall för att vara svensk. Och en riktigt bra sådan av Alexander och Alexandra Ahndoril. Eller Lars Kepler som dom kallar sig. För 55:- så är den ett fynd.

Begravt i glömska
av Nora Roberts är ju inget litterärt mästerverk precis men fungerar alldeles utmärkt som förströelse när man har semester eller kanske under sport- och påsklov. Lite spänning och lite romantik behöver man faktiskt ibland! Och för 55:- så är det väl helt okej.

Hotet
av Michael Connelly. Det här är en av mina favoritförfattare som jag dessutom har haft turen att få lyssna på en gång på bokmässan. En mycket sympatisk man verkade han vara. Det här är kanske inte den absolut bästa men helt klart är det en bra bok för endast 69:-.

Mörkrets alla färger av Peter Robinson. Ännu en av mina stora favoriter. Måste läsas! Kostar 55:-, som hittat!

Rött stoft av Ann Cleeves är en i en serie böcker som utspelar sig på dom karga Shetlandsöarna. Mycket bra böcker allihopa! Kostar också 55:-.

Ja, det var några. Det finns många fler som Stråk av rött av Elizabeth George, Släpp inte taget av Harlan Coben och Lilla hjärtat av Sophie Hannah. Det är ju perfekt att köpa på sig lite böcker och ha till födelsedagspresenter och julklappar. Man får passa på när det är rea!1 kommentar:

  1. perfekta tips, tack nu har jag en lite lista på böcker jag ska önska till mig själv och även handla till mina käraste
    mvh J

    http://janesdreams.blogspot.com/

    SvaraRadera