måndag 28 november 2011

Vi hade så...

mysigt igår! Var ute och gick och tittade på julskyltningen, barnen fiskade i fiskdamm, dansade runt granen och åt julbuffé. Sedan gick vi hem och tände det första ljuset i adventsljusstaken medan vi drack glögg med mandlar i och barnen åt pepparkakor. Dessutom föll det lite snö och idag har vi tio grader kallt helt plötsligt. Så nu känns det som vinter på riktigt. Idag har jag plockat fram fler tomtar och pyntat lite till. Och så var vi ju bara tvungna att tända en liten ljuslykta när vi åt middag. Himla mysigt med levande ljus. På torsdag är det den 1:a december och julkalendern som jag beställde till gossen har inte kommit än trots att det har gått nästan två veckor... nu har jag kontaktat dom så får vi se vad som har hänt med paketet. Det börjar ju brinna i knutarna och jag vill inte tänka på hur dödligt besviken han kommer att bli om han inte får sin Bakugan-kalender. Vilket är väldigt överraskande att han valde, han är ju annars killen som gillar My little pony, Littlest pet shop och Barbie. Övriga år är det dom julkalendrar han haft men nu vet jag inte om det är det att han är rädd att någon ska tycka att han gillar "tjej-saker" (vilket är väldigt tråkigt i sådana fall) eller om han verkligen ville ha den. Han leker i och för sig med Bakugans också ibland så det kan vara så att han faktiskt ville ha just den. Tråkigt att det redan i 6-7 års ålder ska vara saker som är pinsamma och att det på skolgården sägs att rosa är en tjejfärg, för visst skriver vi snart 2012? Barn ska få leka med vilka leksaker dom vill och gilla vilken färg dom vill utan att bli retade. Det är på tiden!

1 kommentar:

 1. Hej Anna !
  Tänkt på det Du kanske inte ens heter Anna.Bara kallar Dig det i bloggen. Som jag heter Vitsippan.
  Jag har ju gått ut med mitt ansikte i bloggen, det var ju Babbi som fixade det.Hajade till först, vem det var.Mig som ung kände jag igen.Har flera FB-vänner som inte vill visa sitt rätta jag,skriver att anskrämlig kan Du väl inte se ut.Det skriver dom att de ser bra ut.
  ************************************************
  Det är väl normalt att killar gillar tjjer, varför kan de då inte få gilla tjejsaker också.
  Jag älskade bilar, ville ha en trampbil vad fick jag en docksäng med hjul på två utav benen.
  Bortskämd som jag var trampade jag sönder den, Pappa lagade och jag trampade sönder igen. Hemska unge.Pappa lagade och mina småsyskon fick den.Av Mormor fick jag en blank fin Merca som gick att skruva upp, den kunde backa också.Den hade färgade rutor. (Den sabbade min dotter.)Hon skulle alltid kolla hur allt såg ut inuti.Synd.

  Ha en fin dag Kram Mi

  SvaraRadera