lördag 19 november 2011

Så mycket bättre...

jag känner mig idag! Ja, jag är inte helt på topp men det tar sig. Var ut och gick en liten sväng på samhället och handlade men jag blir helt genomsvettig så fort jag gör någonting så det blev inga större utsvävningar. För övrigt tycker jag att programmet Så mycket bättre är så mycket sämre den här omgången. Kan väl bero på att jag inte är så speciellt förtjust i varken Tomas Ledin eller Lena Ph. Timbuktu gillar jag dock, inte så att jag har alla hans skivor men jag sjunger med i en del av hans låtar och killen är ju så musikalisk. Så det finns inte så mycket att se på lördagar som är i min smak. Tur man har datorn i alla fall! Särskilt som sambon somnar så väldigt tidigt på kvällarna nuförtiden. Men det tar på krafterna att jobba så många timmar som han gör just nu och när jag dessutom hade tänt lite ljus, tappat upp ett skumbad och hällt upp lite whiskey till honom under tiden som jag lagade middag så blev han nog extra trött i ögat. Och glad blev han dessutom. Ja, jag har mina goda stunder jag också. Sedan vi fick barn så glömmer vi nog båda bort att skämma bort varandra... Barnen har vi inga problem att skämma bort lite! För övrigt verkar jag ha tumme med Kung Bore. Under natten hade han pudrat det lättaste lilla snötäcke man kan tänka sig. Tack för det, alldeles lagom :0)

3 kommentarer:

 1. Du blev bönhörd.Kul.

  Happy Lights finns på FB. Men hur köper man dessa, skickar man efter online. Kan ju finnas i specialaffärer förståss.

  Det lät trevligt, med badet. Jo Du har rätt föräldrarna kommer ofta i sista hand.Far+Morföräldrar borde ta barnbarnen över en helg så Du och Din man får rå om varandra ordentligt.Nu innan Jul.

  Tänk så olika vi är, Jag gillade "Så mycket bättre" t.o.m. börjat gilla hiphop tack vare den charmige Jason.

  LP-Lena är från samma stad som jag är uppvuxen i. Kanske lite patriot där, men jag gillar sexbubblan hon sjunger bra dessutom.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Ja, Jason är som sagt jättebra men jag tycker inte programmet är lika bra som förra gången. Jag tror dom här Happy Lights kommer att säljas så småningom för det verkar inte som att man kan beställa än online.

  SvaraRadera
 3. Hej jag tänkte bara tipsa om att just nu kör jag en tävling på min blogg med 4 st goodibags full proppade med "mamma och barn priser" för sammanlagt 6000 kr så passa in och anmäl dig och ha chansen att bli den lyckliga vinnare och göra dig själv eller någon annan glad lagom till jul:) kram

  SvaraRadera