lördag 5 november 2011

Börjar så smått...

få lite känningar av julmys. Vi var till stan igår och det kan ju inte hjälpas att man blir lite inspirerad av allt julpynt och julbelysning. Även om jag tycker att det börjas väl tidigt... Men vädret ger en ju inga julvibbar än så länge. Plusgrader och regn gör nada för julkänsla. Sedan är det ju så att makens egna företag ska julpyntas och julskyltas och det är väl därför också som jag redan är inne på dessa tankar. Man måste ha det klart innan den första advent så det är inget att vänta på. Nästa vecka blir det nog också en sväng till IKEA men inte bara för att handla saker till företaget utan också för att handla lite förvaringsmöbler till lillstrumpas rum. Det börjar vara dags för henne att sova i en vanlig barnsäng istället för spjälsängen. Så vi ska göra lite fint i hennes rum och så får vi väl se hur det går. Hon är en bestämd ung dam så det är inte säkert att hon går med på att byta säng...
I alla fall så köpte jag denna stjärna på Hemtex som jag tycker är fin. Sedan blev det lite finkläder till sonen som han kan ha när det blir dags för diverse uppträdanden och till jul. Och så hade jag tänkt handla lite kläder till mig själv men jag hittade absolut ingenting. Tyckte allt kändes tantigt och inte alls i min stil. Sedan syndade jag och åt en vanlig hamburgare på MacDonalds med bröd dock ingen pommes men man måste ju leva farligt ibland! I övrigt så verkar det inte bättre än att jag fajtas mot en förkylning - det är bara att hoppas att jag ger den på nöten!

2 kommentarer:

 1. Hej Anna !

  I stort sett har alla affärer julpyntat.Trodde man hade det som behövs i en låda på vinden,klädkammaren,källaren.
  Jag köpte lite på rean efter Julen 2010.Men gardinerna jag köpte nya till förra på Hemtex var den längden 30 cm kortare än den andra, men såg inte det förrän jag flyttat dem till sovrummet.Men de får väl duga i år också.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Ja, visst man har ju alldeles tillräckligt egentligen. Det är tur att jag har ett nytt ställe att köpa till! Jag tänkte nästan köpa nya julgardiner tills jag kom på att jag faktiskt köpte till köket förra året. Bra minne man har!

  SvaraRadera