fredag 25 november 2011

Klickade hem...

ett par julklappar till gossen. Blingo har rea och jag har ju så länge tänkt att jag skulle beställa åtminstone en tröja till honom för det är någonting som han verkligen behöver. Så nu när jag såg att dom hade rea så tog jag båda dom två tröjor som jag har haft så svårt att välja mellan! Kanske mormor vill ge honom den andra i julklapp. Det är härligt med barnkläder i glada färger och det har Blingo men jag har aldrig testat någonting därifrån än. Så jag hoppas att dom är lika fina som dom ser ut att vara.

Och så jag toppenglad för att På spåret har börjat om igen, mitt absoluta favoritprogram. Fast lite trist när det är så stor skillnad mellan lagen som tävlar... Nu ska jag slötitta lite på Skavlan samtidigt som jag stryker lite julgardiner och stökar undan lite av allt som barnen har dragit fram idag. Jag har julpyntat på sambons företag ikväll så det är väl dags att jag tar tag i hemmet också.

2 kommentarer:

 1. Se godmorgon:-).

  Ja tänk den eviga dammtorkningen...
  Idag blir det operation adventspimp här å.
  Lite julmarknad ska vi hinna med å:-)

  Blingokläderna är en favorit här.
  Investera lite för några veckor sen.
  Best en härlig tunika åt mig själv å:-).
  Du vet en sån man kan hoppa i, i alla lägen:-).

  Hoppas ni hållet er friska nu.
  Det är inte kul när man får vara hemma, för det syns verkligen i lönekuvertet:-(

  Fina lampor!!! Dom måste jag kolla in när det vankas Ikea på måndag:-)

  Ha en mysig advent!
  Kram så dig vännen!

  SvaraRadera
 2. Ja, inte är det särskilt kul att dammtorka eller jo när det väl är gjort! Jag har en känsla av att Blingo kommer att bli en favorit här också.

  SvaraRadera