tisdag 15 mars 2011

För övrigt...

tycker jag det är för hemskt det som har hänt i Japan. Helt ofattbart. Jag borde skämmas som går omkring och tänker på lampor...

3 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !
  Vaför ska Du skämmas för det, vi har väl inte gjort dt där hemska.Om jag skulle bry mig om allt elände som händer i världen.Skulle jag nog dö på fläcken.
  DET VAR LÄNGESEDAN som jag brydde mig om vad som händer i världen utan för Sverige gränser.Inom Norden England och Europa.Sedan ja kanske USA ocså.Och de baltiska länderna.En naturkatastrof, det har vi också haft.och klart är ju att de har större befolkning än lilla Sverige då blur det ännu värre.Dt var ju inte länge sedan Thailand råka ut för samma.
  Det som hände i New York WTC skraporna, när palnen flög rakt in i dem, då ryser jag i flera timmar efteråt, bara jag tänker på allt det hemska.Tack o´lov kände ingen där.Estonia-katastrofen ruskigt som Titanic att göra en film om den hemskt Anna.
  Nej lev Du som vanligt. Det är en tävling på Huset vid ån på FB som jag är med i om näckroslampor i olika färger, den färgen som får flest röster (och det blir inte min pastellgula)vinner.Den har Du väl inte missat.Gillar inte gult i vanlig fall, men den måste ju gå ihop med allt annat, då blev det den
  .
  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. ursäkta felstavningen.
  Mänisnakns hjnräa kan lsäa oedrn i vlkien odnring som hlset. Det edna vktigia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.

  SvaraRadera
 3. Nej, det har du rätt i - det är ju inte mitt fel. Men jag är en sådan där människa som kan gå och må dåligt över allt hemskt som finns i den här världen och det gagnar ju egentligen ingen.

  SvaraRadera