torsdag 24 mars 2011

Lång dag..

idag. Upp fyra för att köra Zumba, sedan på jobbet före sju, jobbade till två då jag gick och hämtade barnen. Sedan tillbaka på jobbet med barnen tills älsklingen hade jobbat klart och kom och hämtade dom. Och så jobb till kvart över sju ikväll. Gissa om jag var hungrig när jag kom hem! Träning kan omöjligt vara bra för figuren! Man blir ju så in i bomben hungrig...
Skönt att det är fredag imorgon, jag tror jag ska ta en tupplur när lillan ska sova. Det känns som om jag skulle kunna behöva det. Jag känner mig faktiskt himla duktig som kliver upp så tidigt och gympar. Men det är värt det för jag känner med en gång skillnad - jag har inte lika ont i rygg, axlar och nacke. Nu ska jag gå och lägga huvudet på kudden snart - jag somnar ovaggad kan jag lova.

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !
  Oj,oj,oj, vilket tempo Du har, håller på hela tiden.Händer det något, börjar midjan komma fram, Zumba är ju bra motion, har Du deras musik oxå.

  I min ungdom runt 25-45 dansade jag mycket dessutom magdans, som jag själv komponerade, bara på slutna fester.Hade precis sådan mage som var lämpligt, kul var det, fick applåder.

  ha en trevlig helg med familjen.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Ja, i veckan har det varit hårdkörning. Men nu har jag i alla fall helg. Hade min jobbarlördag också denna vecka så nu känner jag mig lite trött.
  Och jag tror att det händer lite när jag zumbar, tycker allt att byxorna har blivit större både här och där. Benen känns också lite mer slimmade, eller mindre fluffiga i alla fall :)

  SvaraRadera