söndag 20 mars 2011

Nä, snart dags...

att gå och knyta sig. Eller i alla fall lägga sig och läsa. Har precis börjat på nästa bok av Diana Gabaldon, jag måste ju bara se hur det går för huvudpersonerna. Men jag ska verkligen försöka somna i tid så jag tar mig upp för att köra lite Zumba så där vid fyrasnåret i morgon bitti... Jag lyckades äntligen ta mig upp i fredags så nu ska jag verkligen försöka komma igång igen. Man måsr ju så bra av det och nu har jag, peppar peppar, ingen förkylning i kroppen. Har däremot ganska ont i en fot men det tänker jag ignorera. Jag kör barfota på morgnarna för har jag gympaskorna på mig är jag rädd att jag väcker hela huset... och att gympa barfota är väl inte helt optimalt på ett lite halt parkettgolv. Man spänner sig lätt för att man är rädd att halka. Kanske får testa om det går bättre med ett par sockar på.
Dröm vackert!

P.S. Har ni sett den gigantiska månen? Inte konstigt att man känner sig lite konstig...

3 kommentarer:

 1. Mösstävlingen är nu avslutad. Alla som deltog i tävlingen får 10% på valfri mössa. Gäller fram till och med 27/3. Vid beställning uppge "tävlingmars".

  SvaraRadera
 2. Hej Anna !
  Det där med Zumba, är bra att röra på höfterna,brukar dansa lite i köket på morgonen, men bara Lördagar.Förr innan jag gick till jobbet dansade jag i v.rummet, ingen insyn.En granne hade sett mig när hon var ute med sina jyckar frågade vad jag höll på med när jag viftade med armarna, hon hade trott att jag vinkat.Nej, försöker få igång blodomloppet.Innan jag satte mig på en kall buss.
  Sen var jag ut med mina katter,gick då upp 4.15 varje vardagsmorgon.Fr.1994 1/6-31/10 97,inte då jag hade ledigt.
  Så fortsätt dansa Du, bry Dig inte om vad grannarna tycker, säg åt dem att dansa också.

  Månen påverkade inte mig ett dugg.

  Kram Mi (Här skiner solen idag )

  SvaraRadera
 3. Ja, nu bor jag ju i hus så det är mest att jag är rädd att väcka barnen så tidigt. Grannarna får gärna titta in genom fönstrena däremot - om dom nu skulle vara vakna så tidigt :)

  SvaraRadera