söndag 26 februari 2012

Inte i min...

smak, tyvärr. Har just sett filmen "En dag" och dom närmare två timmarna hade jag kunnat göra någonting bättre av. Jag vet inte, kändes bara som att båda huvudpersonerna var rätt tragiska och jag tyckte inte att skådespelarna hade någon personkemi. Jag brukar gilla sådana här filmer men jag den kändes charmlös. Och jag som ville se någonting riktigt bra, tycker att det är allt för sällan som jag hittar någon film som är så där bra. Nej, bättre lycka nästa gång! Dagen i övrigt har varit riktigt bra om än jag har en liten dipp för jag tycker inte att det händer så mycket på fettförbränningsfronten. Det kanske gör det men jag ser det inte själv vilket är tråkigt. Jag tänker inte ge upp för det för jag mår ju så bra av att äta så här men jag önskar att jag märkte skillnaden lika mycket som andra ser den. Men det har varit en solig dag med bara några minusgrader och vi var uppe på fjället en liten stund bara för att få lite sol på näsan. Lillan är betydligt bättre så imorgon blir det jobb! Gott så!

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Nå, bidde det nya byxor ?
  Jag fick inte tag i några.
  Samma här förbränningen går sakta med numera mäter jag mig. och då ser jag skillnaden tre cm mindre.Ju mindre jag tänker på det utan lever normalt, äter mindre o.rör på mig mera.
  Då händer det som vi väntar på, många av oss i bloggens värd.
  Har gått med i "Smörblommeprojektet" i htp://vartrodahus.blogspot.com

  Du kan ju kika in.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Nej, Mi jag går fortfarande i mina alldeles för stora byxor, hihi. Men, men nästa vecka då jag ska vara ledig för gossen har sportlov ska jag försöka ta mig till en stad. Det är ju alltid bättre om man får pröva och jag vet knappt vilken storlek jag ska ha nuförtiden...
  Bästa sättet är nog egentligen att mäta sig och tre cm är ju mycket! Bra jobbat!

  SvaraRadera