fredag 6 januari 2012

Trettondagen...

har för det mesta också gått i lathetens tecken. Men det är ju så skönt att kunna passa på att njuta av lite ledighet. Lite sovmorgon, lång frukost och lite god mat har det blivit. Dock gjorde vi lite nytta och rensade sonens rum på en massa gamla leksaker och grejor som bara har blivit undanstuvade. Sedan har jag hunnit läsa några böcker under mina lediga dagar, mestadels väldigt lättsmälta kärleksromaner. Känner inte alls för några spännande eller för den delen några djuplodande böcker.
Jag provade ett par byxor som jag inte har haft på mig på några veckor och tja, trots helgernas festande på lchf-saltiner med whiskeycheddar så har jag nog inte gått upp i alla fall! Kanske tvärtom till och med. För det är knappt jag kan visa mig ute i dessa byxor, det hänger och fladdrar tyg runt både rumpa och ben och dom har suttit riktigt tajt förut. Roligt men samtidigt så vet jag snart inte vad jag ska ha på mig. Måste nog ta mig till en stad eller eventuellt beställa något nytt. Men det är ju bara ett väldigt trevligt bekymmer! Vår- och sommarkatalogerna kom ju lämpligt här mellan jul och nyår.

2 kommentarer:

  1. Hejsan Anna !
    Det väl kul. Grattis. Ju mer vi tänker på att vi måste gå ner.Då händer inget.Skrev inte jag till Dig att det ligger på det mentala planet.Det fick jag lära mig på mötena på Hälsoenheten.Minns när jag kunde köpa på katalog.Nog 20 år sedan. Jag vill känna,prova.Till och med gardiner vill jag köpa i stan.För att få känna på kvalitèn.

    Kram Mi

    SvaraRadera
  2. Tack Mi! Jag tror det är därför jag går ner för att jag inte väger mig (och såklart för den här dieten) och att jag får äta mig mätt! Fast nackdelen är ju att man inte vet hur mycket man har gått ner... Men så länge jag märker att jag går ner så är jag så glad! Det får ta den tid det tar och jag mår så bra nu så det är inga som helst problem att äta den här maten.

    SvaraRadera