tisdag 24 januari 2012

Jag är lite kär...

i ett stycke klänning. Grön och fin och söt. Frågan är bara om jag skulle vara fin och söt i den. Och billig är den. Det känns nästan som att jag måste slå till. Ja, jag ska tänka på saken. Jag behöver ju nya byxor och ingen klänning. Klänningen finns här.
Idag har det varit en alldeles perfekt vinterdag! -12, klart och soligt och alldeles ljuvligt vackert med alla träd som är fulla av rimfrost. Så här ska vinter vara! Jag var tvungen att ta mig en lång promenad idag och bara njuta. Nu ska jag faktiskt snart börja göra klart förberedelserna för morgondagen, alltså lägga fram kläder och packa ryggsäckar för skola och dagis, och sedan ska jag försöka ta mig i säng i tid ikväll. Det här går ju bara inte - jag sitter och gäspar hela tiden på jobbet. Särskilt när vi har möte... ger ju inget vidare intryck på chefen kan jag tänka. Men å andra sidan blir jag alltid trött när vi sitter i möte för jag tycker det blir så långdraget jämt och jag får myror i brallan av att bara sitta och sitta.

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Förmodar att det inte är Du i fina klänningen, fast det kunde vara det.
  Tänk när man var så där smal och ung, det var fina tider, som jag nu efteråt inte tror man tänkte på hur det skulle bli när man fyllt 68.

  Härlig färg.

  Det vintervädret Du nämner gillar jag med.
  Här är -1 och lätt snöfall.Sol var lovat i dag också.

  Må så gott min vän.

  kram Mi

  SvaraRadera
 2. Nej, Mi tyvärr är det inte jag på bilden. Man kunde ju önska att man såg ut sådär. Ha det gott du med!

  SvaraRadera