söndag 13 maj 2012

Skön söndag...

som började med sovmorgon och sedan gick jag för första gången på länge ut på en morgonpromenad varvad med lite jogging och sedan en sen men god frukost. Sedan har vi varit ute och fixat lite på gården, försökt skotta ut lite av snöhögen så det ska tina fortare, lekt med lillan i lekstugan, handlat lite, ätit gott och nu blir det lite häng i soffan. Tänk att jag joggade imorse inte särskilt långt men ändå, det känns verkligen lättare nu när man har tappat lite kilon. Men jag gjorde illa mitt knä för ett par veckor sedan och det är inte riktigt okej än men jag var ändå tvungen att testa! Så risken finns väl att jag får lida för det ett par dagar men det var det nästan värt.

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Aj, inte göra illa Dig. Tänk så många gånger jag ramlat och slagit sönder mina knän.Konstigt att jag kan gå. Rått kött läker, brukar jag skoja om. Men nog känns det.
  Nu är jag med i Sockerutmaningen på FB+bloggen.8:e dagen, nu kom suget, köpte viktväktarnas sockerfria mintkarameller.Bättre än inget.

  Hoppas allt är bra för övrigt, utom att Du har snön kvar än, här nere är björken grön.17 Maj inte förr.

  Ska snart se "Spårlöst" och lipa lite. hihihi

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. hua ...snö lät ju inte så kul ...hoppas den smälter fort för er . Här i Göteborg längtar jag efter solen och värmen ...känn som man får ta i från tårna för att hitta någon motivation för att göra något . Blev lite inspirerad av dom motion och av sockerutmaninngen jag läser om här ovan ...ska banne mig at och utmana mig själv ;)

  Ha en fin vecka .
  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera