måndag 23 maj 2011

Hemma...

med 38 graders feber och redigt förkyld. Så jäkla trist. Jag förstår inte varför jag alltid ska trilla dit! Sonen har varit lite täppt i näsan och hostat lite men inte mer. Han har inte varit sjuk. Men så fort en förkylningsbassilusk är inom en mils radie så verkar jag få den och åker dit ordentligt. Grrr.
Nåja man får väl vila lite, läsa lite och surfa runt lite så kanske man är frisk i morgon. Man skulle ha haft någon bra film att se...

1 kommentar:

 1. Hejsan Anna !

  Så tråkigt.Tycker Du ska börja ta en-om-dagen piller, som innehåller både vitaminer och mineraler.Jag är inne på min tredje burk nu som består av 200/burk.11 vitaminer 9 mineraler samt magnesium AktiveCare,för ett friskare liv.ca75:- den köper Du i varuhandeln.

  Minns när jag jobbade och kom i kontakt med många olika basilusker, så tog jag Vitamineraler.och var aldrig förkyld.Influensorna fick jag förståss.
  Och hör och häpna, sedan jag blev folkpensionär och får gratis vaccinationer mot de där infuensorna, blir jag inte ens förkyld.

  Krya på Dig min vän.Synd att Du bor så långt ifrån.Annars kunde jag titta in till Dig.
  En Mamma brukar ju vara immun mot barnens baciller.Jag köper min burk på ICA-MAXI.Det som kroppen inte vill ha stöter den bort.
  Ät frukt dessutom.

  Kram Mi

  SvaraRadera