fredag 29 april 2011

Helg!

Trots att jag bara jobbat tre dagar denna vecka så känns det ändå så skönt att det är helg! Hoppas verkligen på bra väder så man kan börja jobba lite i trädgården. Jag har tänkt gräva om en blombänk (eller det kanske bara är här uppe man säger blombänk förresten - blomrabatten för er övriga). Var in på bloggen Ellas inspiration och där såg jag dessa fiffiga länkstenar som jag blev bra sugen på att använda som kantstenar. Mycket fina i mitt tycke!
Ha en skön fredag på er.

2 kommentarer:

 1. Hej Anna !

  Jag använder mig av vanliga stenar som jag plockat lite varstans då och då.Men nu var det nog fem år sedan som jag fixade min lilla täppa.Men hittar jag en som faller i min smak tar jag hem den.

  Trodde jag skulle få till ett inlägg idag men det verkar inte så i alla fall.Först tvätta håret och föna det, lösa Melodikrysset som jag gör varje Lördag, sen en snabblunch för att åka till Maxi o.handla åt Dennis mitt X.Han bor en bit bort men det är samma buss.Hade ju tänkt vänta att han skulle ringa, men han är tydligen för snål.Vill att jag tänker åt honom.Äsch ! Ska j ändå dit.Han har blivit låghalt ännu mera efter sista brottet,-90 bröt han fotleden på tre ställen och 2009 bröt han övre lårben på samma. Han får ont i höften av att stå och gå längre sträckor.Sen till råga på allt ska han låta operera bort stomin på tunntarmen nu den 17/18/5. I så dålig fysik som han är,att de tar den risken han har även hjärtflimmer.Det är läkarslarv som gjort att han har stomin från första början, var det på tjock-Sen lät han operera för att få bort den.Men ett brock gjorde att det inte gick,den gången höll han på att dö.
  Hur ska det gå nu då. gamle man 71 år i Juni.
  Nu oroar jag mig för det.
  Tur att det finns den där stomin, tänk så många som skulle varit döda utan den.

  Det blev ett litet inlägg.

  Ha nu en skön Valborg-
  och hälsa sköna Maj välkommen !

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Huvva då, förstår väl jag det att du är orolig! Ja, det är fantastiskt att det finns hjälp att få nu. Även om det säkert inte är så roligt att ha en påse på magen så är det ju oändligt mycket bättre än alternativet...
  Ha en skön Valborg du med!
  Kram

  SvaraRadera