lördag 23 april 2011

Alldeles underbart...

ljuvligt väder har vi haft idag! Så soligt och varmt, som en sommardag om det inte vore för den snö som ännu finns kvar. Vi har en del små högar kvar på gräsmattan men det dröjer nog inte länge nu förrän dom är helt borta. Det är nästan så att jag börjar längta efter att få kratta... Köpte lite frön idag också. Astrar, ringblommor och min absoluta favorit: svartöga. Sedan köpte vi lite morotsfrön och sockerärter som jag älskar. Vi har även hunnit med att sitta i solen en liten stund på våra nyinköpta gröna (såklart) stolar "Vågö" från IKEA, himla sköna och i alldeles äkta plast. Vet inte om jag tycker dom är särskilt snygga men som sagt sköna att sitta på. Ser fram emot flera stunder med dom.
För övrigt kan jag tala om att min nya cykel går som en racerbil! Och det är till och med kul att växla, jag som inte ville ha några växlar... Den är bara så underbar. Precis nu tog älsklingen min cykel och trampade iväg för att måla några bordsskivor till caféet, han gillar den också. Undrar om den finns i herrmodell?
Det enda molnet på himlen idag är att lillstrumpan har fått feber och varit allmänt hängig, inte alls pigg. Stackars liten och så typiskt när det är så fint väder, hon älskar att vara ute och greja. Får hoppas att hon sover gott inatt med lite hjälp av panodil så hon är piggare imorgon.

3 kommentarer:

 1. Ibland får funktion gå före form... eller hur! :0) Jag tycker i och för sig att de ser rätt coola ut och misstänker att de kommer att bli en designklassiker på sikt. Brukar ju vara så med möbler som har ett helt eget uttryck...

  Hoppas att lilltjejen kryar på sig!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Hej och god fortsättning !

  Så korta ben den stolen har.Inget för mig.Skulle jag komma ner i den kommer jag inte upp ur den.Kanske synvilla.Fin färg nu i vår.

  Roligt smeknamn Du har på Dottern.Min Dotter kallar sin son för Lilleman.Och han finner sig i det än.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Den är ganska låg, men man kan ju rulla ur den och ner på gräsmattan ;0) Skämt åsido så är den nog inte för alla men som sagt färgen är förbaskat snygg!

  SvaraRadera