söndag 5 december 2010

Trevlig avslutning...

på kvällen blev det. Kikade in hos fina bloggen Sockenvägens söta som jag brukar göra då och då och såg att jag hade vunnit en tävling som hon hade. Ett presentkort hos Fräck och fin så nu ska jag allt unna mig själv en liten julklapp. Jag behöver ny ögonskugga så det blir det och det är inte ofta jag köper smink även om jag brukar smeta på mig lite ögonskugga och mascara varje morgon. Men pengarna har en tendens till att gå åt till annat. Förstår inte det... Kommer väl till pass så jag blev jätteglad! Tusen tack, Therese och Fräck och fin!
Jag visar också ännu en liten sak som fick följa med hem från stan, en liten vit skål som det står god jul på. Mycket söt och jag ska fylla den med någonting gott har jag tänkt. Kanske lite julnötter. Vi får se. Köpte också några stjärnor i röd filt, som nog är tänkta som glasunderlägg egentligen, som jag har dekorerat sonens vita hissgardiner med. Vips så blev det julgardiner!

1 kommentar:

  1. Ja visst är det kul när man vinner å kan unna sig nått extra! :-) Själv så tackar jag för kola receptet ovan, måste nog testa det...

    SvaraRadera