onsdag 1 december 2010

Har läst...

bilderboken Bajsfesten av Alex Schulman som vi fick in på jobbet idag. Och jag höll på att garva ihjäl mig! Trodde väl aldrig att jag skulle tycka att någonting som han gjort var bra men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig! Den var jättekul och jag kan tänka mig att både föräldrar och barn kan skratta åt den. Men man får ju inte vara allt för äckelmagad, hihi. Rekommenderar den varmt för den som har sitt barnasinne kvar :)

3 kommentarer:

 1. Den måste inhandlas till Luran!!! Tack för tipset :-) Å även jag sitter bänkad kl 19.00 å följer Biggest loser :-) Kram å ha en fin kväll <3

  SvaraRadera
 2. Ny tävling hos mig igen:

  http://uj76.blogspot.com/2010/12/tant-lottar-ut-valfria-legowear-klader.html

  Ha en toppendag! Kram

  SvaraRadera
 3. Kanske vore något för mitt lilla barnbarn Felix, när han var fyra år kallade han sin Mormor (jag alltså)för bajskorv.Tyckte det hur skitkul som helst,men jag var väl inte så road.Sa bara vad min Mormor sa till mig när jag var i hans ålder."Den är inte mycket vis, som skrattar åt en fis".Men det hade ingen verkan på honom, då skrattade han helt hysteriskt.Nu är han 6 år.Snart läskunnig, kanske vore något i alla fall.
  Men familjen har den säkert redan.Bara för att Mamman inte fick så mycket saker, så ger hon sina barn alldeles för mycket grejer,så de är inte tacksamma alls.Bättre ge dem en slant, så får de köpa precis vad de vill.
  Ha en skön kväll, av det som är kvar av den.
  Kram Mi

  SvaraRadera