tisdag 24 augusti 2010

Monsterdiggare!


Jag älskar Kalle Güettlers böcker om lilla och stora monster. Dom är så bra och bilderna är lite fulsnygga sådär men passar perfekt till texten tycker jag. Nu kommer det snart en ny som heter "Monster i höjden" och jag har inte läst den än men jag längtar. Nu börjar väl sonen vara lite för stor för monster-böckerna men jag tror vi kommer att läsa den ändå. Han gillar också böckerna, tack och lov. Güettler & co lyckas liksom visa barnen olika känslor i böckerna på ett mycket bra sätt. Det här är den sjätte boken om stora och lilla monster och den ska komma ut i oktober. Så håll utkik - snart på ett bibliotek nära dig! Och vill man äga sin alldeles egen så finns den snart på Adlibris och Bokus. Förlaget heter Kabusa. Bilden har jag lånat från Adlibris.

1 kommentar:

 1. Tävlingen i samarbete med GladaGrodan är avslutad och 2 vinnare är presenterade i bloggen, ta en kik om du var en av dem!

  Jag har även 3 andra härliga pågående tävlingar i bloggen, och fler är på g - kika gärna in och delta i dem också om du inte redan gjort det. :-)

  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
  Kramar Carolina

  www.carolina1979.se

  SvaraRadera