söndag 29 augusti 2010

Intet är...

som svenska äpplen! Jag köpte ganska många igår och jag tror minsann att jag måste baka någonting med några av äpplena. Kan bli paj eller någon slags äppelkaka. Får tänka lite på det först. Dom har ju en helt annan doft och smak än äpplena från jordens alla hörn som man får hålla tillgodo med övrig tid på året. Jag äter bara svenska äpplen för jag tycker inte att det smakar någonting av dom andra. Tänk om man fick ha ett eget äppelträd och att det hann bli äpplen och inte bara kart. Drömma kan man ju... det har sina nackdelar att bo högt upp i landet. Och gråpäron önskar jag också att jag hade. Det är päron det!

2 kommentarer:

  1. Ingenting går upp mot Svenska äpplen,håller med Dig. Efter en galloperation, kan jag inte äta äpplen i den skala jag skulle vilja.Men ett par kan jag äta med långa mellanrum.Och då ska de naturligtvis vara svenska,helst från någon lokal trädgård.
    På hösten brukar jag köpa Euroshoppers påse för 9.90 och ha som prydnad, för jag köpte KF:s Kampanj med äpplegardiner,dukar i både tyg och lite plastade, både med vit botten och svart botten.Det blev så ombonat och mysigt i köket.Har på balkongen med ljus botten,och de svart gardinerna i Sovrummet förra året.

    SvaraRadera
  2. Tack för fin sympati, skönt att känna att det finns fler som känner samma sak. Vi har planerat att två barn passar oss perfekt... kanske en orsak till vemodet oskså, aldrig någon bebis...

    KRAM

    SvaraRadera