fredag 20 augusti 2010

Fredag!!!


Äntligen fredag! Jag har överlevt min första arbetsvecka! Med nöd och näppe. Jag har nämligen fått en ny bildskärm medan jag har varit borta som mer ser ut som en widescreen-tv och den gör att jag får ganska så ont i huvudet. Ögonen kan liksom inte ta in allt eftersom den är så bred och då anstränger jag dom... Får nog be om en ny. Och så saknar jag ju barnen så jag tror jag ska dö om dagarna. Tycker det är så jobbigt att vara utan dom. Dom har det ju bra hemma det är inte det utan att jag är så van att vara med dom jämt och ständigt, det finns ju inget bättre. Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

  1. Men Du som är ung. Du överlever ska Du se.Synd om Mammorna som inte får vara hemma med sina barn, tills de är stora nog att vara själva hemma en stund. (10 år)
    Jag var s.k.lyxhustru= piga.i 12 år.Det hatade min Dotter, för hon ville jag skulle jobba, så hon fick vara på fritids.Detta var på -70+-80 talet.Politikerna gör så att ingen har råd att vara hemma med sina små. Tragiskt. Kram Mi

    SvaraRadera
  2. Jag överlever alldeles säkert :) Och när pappan börjar jobba så ska jag gå ner i tid så att lillan inte behöver vara så länge på dagis om dagarna. Även om jag tycker att dagis är bra och att barnen får lära sig mycket så tycker jag att 8-9 timmar på dagis varje dag blir för mycket för en som bara är 1,5 år. Men det är helt klart utvecklande för dom och när barnen börjar vara fyra-fem år så vill dom ju vara mer med kompisar. Kram!

    SvaraRadera