lördag 7 april 2012

Härlig påsk...

med fantastiskt väder, solen skiner, skidåkning, korvgrillning, påskägg, god mat och härligt sällskap. Kan knappast bli bättre! Jag njuter för fulla muggar. Kinderna bränner efter dagens solande och fräknarna är oräkneliga. Har syndat med lite bröd idag men det struntar jag i för jag är så duktig annars. Nu hoppas jag på en till sådan här dag och det verkar som att det blir det i alla fall större delen av dagen. Önskar er en riktigt härlig och skön och GLAD PÅSK!

1 kommentar:

 1. Hejsan Anna !

  Detsamma till Dig!
  Idag Påskdagen, ska det komma någon till mig, får de skynda sig, för idag ska jag ut och upp till Dennis mitt ex.Det är för kallt för att vara ute några längre stunder.

  Vilka gulliga ägg Du har.(hade) de är väl uppätna nu.

  Känner att jag måste träffa folk, ingen på två dagar.Hemskt. Igår blev jag glad hade gått ner i vikt men måtten hade ökat.
  Det är väl de där promenaderna med stavarna som gör det. Har ätit bröd länge nu o.potatis,morötter både kokta o.rårivna.
  Om jag äter som vanligt fast lite mindre portioner och rör mig mera måste det ju ske något snart.Och vatten bälgar jag i mig.

  Kram Mi

  SvaraRadera