torsdag 19 april 2012

Otroligt snabba...

ryck, idag låg klänningen jag vann hos Ett liv vid havet från House of Lola i brevlådan! Plus några kolor! Fast godiset fick älsklingen och lillstrumpa dela på. Jättefin klänning, passade perfekt och så skön. Den blir en favorit i sommar känner jag redan nu. Tusen tack för det! Fint också med rosa och så dom söta detaljerna i rött. Kläderna från House of Lola är verkligen fina, sonen har lite därifrån och dom är både coola, sköna och har hållit bra i tvätten. Dom har en jättefin cardigan som jag också skulle vilja ha. Jag ska ta och rensa ur min garderob på för stora kläder. Men det är så svårt att förstå att kilona är borta - jag tycker fortfarande att jag ser likadan ut trots att jag känner att det har försvunnit. Svårt att förklara men jag tänker att det är psykologiskt viktigt att göra sig av med dom stora kläderna. Det är nya tider nu! Även fast jag har en bit till kvar innan jag känner mig nöjd.

3 kommentarer:

 1. HEJSAN ANNA !

  Är det bara jag som tycker det är väldigt längesedan.

  Fin liten tösabits-klänning.Du måste tappat massor.Inte jag står still.Bantar inte håller bar igen på allt fett.Ju mindre jag tänker på det, desto bättre.

  Hoppas allt är bra med Dig och familjen.
  Med mig är det prima liv.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Hejsan Anna !

  Tack för Dina rader.
  Lönnfet, kallas det nog att jag är.allt är smalt och normalt, men över magen och stussen sitter alltihopa.Chaffismage.Det kom till efter jag slutat röka och blev mer eller mindre sittandes framför datorn.Min dotter sa ju: Att nu Mamma kan Du inte röka längre för då kärvar datorn ihop.Det trodde inte jag på.Så då slutade jag röka här inne.Badrummet,köket o.balkongen.Hade ju tänkt sluta i alla fall.Så nu fick jag ju en anledning.

  Kul att åtminstone Du tyckte det var kul med alla landskapsdjuren.Jo någon mer tyckte visst det.
  Nu ska jag ta in växterna också.Lovade ju det.

  Var glad att Du bara har en blogg, märker nu så jobbigt det är att mata alla.Sedan har jag ju FB.den upptar allt mer tid, för jag är ju tokig i alla grupper som finns. Nu sist gick jag med i Miljövänligare vardagsliv.Väldigt intressant, man kan använda ättika till nästan allt istället för kemikalier.Så jag köpte Perstors 24% som ska späs ut.Kanske kan lägga mina proteser i det, fast nu använder jag Vademecum.De där Corregatabs som de ska ligga i är så dyra 60 st.56:- Tandkräm kostar 36:- som jag ska borsta tandköttet med.Correga tandpasta som jag ska klistra fast dem med kostar 40: för 50 gram.Men klart kostar det tusentals kronor att gå till tandläkaren så på sätt och vis är det billigare alternativ jag har, saknar mina egna.Fick karies i klimakteriet och en urusel tandläkare sabbade mina fina starka framtänder.Efter min man knuffat ut mig i asfalten så de lossnade.Jag kom hem full med en suparkompis.
  Det var inte bra, så jag fick skylla mig själv.Du har väl läst mina inlägg från 2010 Tror inte jag skrivit om detta.
  Får inga kommentarer längre, ska skriva om hemskheterna jag var med om.Detta var en.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha turen med dig! Vilken fin klänning! Kanske blir termos och muggar också!!! Trevlig helg! Anna

  SvaraRadera