lördag 22 oktober 2011

Höstmys...

med finaste, finaste ljuslyktan tänd! Jag älskar den! Och den är så skir och tunn och ger så vackert sken. Köpte den hos Cosas för länge sedan, synd att dom har slagit igen sin webshop. Men keramikern som har gjort den heter Karin Eriksson och hon gör så mycket fint. Man hittar en del av hennes grejor här. Det finns inte mycket som slår rikigt fint hantverk när det kommer till inredning.
Imorse när jag klev upp så kände jag det redan innan jag drog upp rullgardinen - jag kände att det skulle vara ett vitt landskap. Och mycket riktigt - snön har anlänt. Barnen är lyckliga och har lekt ute hela dagen. Gossen har gjort små snöskulpturer och lillstrumpa har skottat snö i hinkar och mot alla moderliga råd tagit av sig vantarna en miljon gånger. Och deras vinterkläder blir bara ännu finare i snön. Verkligen små karameller med dom härligt starka färgerna i grönt och cerise. Jag vill bara äta upp dom! Själv sprang jag ner och tog upp vinterkängorna från källaren för här ska inte halkas. Men min skaljacka från Stormberg kör jag nog på ett tag till för än är det inte särskilt kallt.

3 kommentarer:

 1. sv: Lycka till i tävlingen men glöm inte att nämna en favoritprodukt från deras webbutik, ananrs blir inte tävlingsreglerna följda fullt ut :)

  SvaraRadera
 2. Hej Anna !

  Såg i Söndags att serien gick sista avsnittet.Jag bor ju nästan vid den här datorn.Är bara några få program jag ser på teve.
  Ja ha så nu har vintern gjort sitt intåg i Norrland.Den står nog inte på förrän den ligger här också, det var så isande kallt idag.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Glömde säga att lampskärmen är jättefin. Förlåt !

  SvaraRadera