måndag 10 oktober 2011

Första snön...

föll igår... känns väl sådär. Eller för att vara helt ärlig: Urk! Så det var aningens slirigt att cykla imorse. Nåja nu har den tinat bort igen men det dröjer nog inte länge nu förrän hela världen är vit. Okej för att det blir ljusare när snön kommer men det är ju det där med att vintern är så lång. Och att pulsa fram till dagis, skola och jobb för att det inte är plogat är ganska jobbigt ibland. Men jag föredrar helt klart snö framför regn och rusk. Men barnen var så klart överlyckliga över snön och över att få ha sina vinterkläder på sig! Önskar jag också var sådan...
På eftermiddagen var solen framme så jag och lillan passade på att slänga dom sommarblommor som vi fortfarande har haft stående. Dom har faktiskt klarat sig bra på bron och fastän det har varit minusgrader flera gånger om så har dom inte tagit nämnvärd skada av det. Men nu slängde jag dom ändå för jag vet att det bara handlar om dagar. Sedan gjorde jag fint med ljung i min zinkhink och jag ska också plocka lite grenar från gran eller en och fylla på med. Sedan blir det nog enris i balkonglådorna också. Det tycker jag är så fint!

3 kommentarer:

 1. oj! Snö??
  Fick du genast julkänslor?? :)

  Det där magiska moment då första snön kom när man var liten, återupplever jag nästan varje gång den första snön kommer.
  SÅÅÅ härlig känsla!
  Lite som Madicken.
  Jag brukar premiärdricka glögg oxå när den första faller!

  Det där snygga linnet du investerade i? Trivs eller :)

  Ha en härlig vecka!!
  Kramen Hilla

  SvaraRadera
 2. Hej Anna !

  Nej, inte snö redan.
  Här är frostigt värre i morse när jag gick ut för att mata Bruna.Men ingen Bruna kom.25 min stod ömsom satt jag på en bänk en plädbit under baken och väntade.Kl.6.15-6.50. om igen 8.15.då kom hon vägrade gå in i buren, mitt tålamod tröt, arg,trött, irriterad,ont i tandköttet.
  Känner mig kinkig i dag.
  Irina smsade att hon kommer ikväll i ett sista försök att få in Bruna sedan har hon sina katter och Rosmaris katter, de har bott i 10 år under en balkong.
  Kylan gör mig stel som en pinne, inte lätt böja en stålpinne.

  Ha en underbar dag. Kram från gnällspiken Mi

  SvaraRadera
 3. Men Mi vissa dagar har man all rätt att klaga och det där låter absolut som en sådan dag! Tycker du är duktig som kämpar på med kissekatterna.

  SvaraRadera