måndag 15 augusti 2011

Vad det är skönt...

att jobba 75% när man har barn på dagis. Man hinner ju liksom med på ett annat sätt. Det blir inte det där att slänga i dom mat och sedan i säng och så har man knappt hunnit prata. Man har ju mindre pengar men det är det då absolut värt.
Idag när jag hämtade sonen på fritids så hade det hänt någonting otäckt. Ett annat barn hade tagit ett hårt strypgrepp på honom så det skulle skrivas en tillbudsrapport. Inte roligt. Det är dessutom inte första gången han är utsatt för detta barn. Och det är inte bara mitt barn som råkar ut för detta, den som har gjort det här har även sparkat en tjej i ryggen så hon fick uppsöka skolsköterskan. Ja, det har varit flera incidenter och tillbudsrapporter. Så nu blir det att ta kontakt med rektorn för så här kan det bara inte få fortgå! Man ska inte behöva börja första klass och vara rädd för en av sina skolkamrater. Barnet som gör så här måste få extra hjälp alternativt gå i någon förberedande klass eller så. Även om det kostar för kommunen!

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anna !

  Ruskigt.Ja för katten ta tag i det här och släppt det inte.
  Min Dotter hade lite problem i första o.andra klass.Det var både flickor och pojkar som jävlades med henne.En tog faktiskt stryptag så hon tappade andan.Pratade med skolfröken, hon sa att den som gjort det var cynisk i sitt beteende.Hon var sötast,tuffast lite Emil i Lönneberga, med egen mysse och bysse.

  Eftersom jag var hemma med jobb, så följde jag och hämtade varje dag dottern.Jag blev också mobbad i skolan.Fast på min tid hette det retad.
  Du får helt enkelt byta skola/el.lärare. Det gjorde jag.
  Fast barnen fanns ju kvar där men inte i samma klass och en underbar lärare fick hon.

  Kram Mi (låt mig få veta hur det går, detta är allvarliga saker som absolut inte får förbises.)

  SvaraRadera
 2. Nej, vi ska verkligen inte låta detta fortgå. Pojken som utsätter sina kamrater för det redan nu i den här unga åldern behöver ju hjälp. Han hoppar på alla och är allmänt utagerande. Så någonting måste göras! Jag skriver mer när jag fått svar av rektorn.

  SvaraRadera