- 100 g mörk choklad
- 2 st äggulor
- 2,5 dl vispgrädde
Gör så här:
Smält chokladen försiktigt och låt svalna till under 65°C (annars kan äggulorna koagulera).
Rör ner äggulorna en i taget. Rör ordentligt mellan varje.
Låt smeten svalna.
Vill man kan man röra ner 3 msk florsocker och även smaksätta med t.ex. en halv deciliter kaffe.
Vispa grädden, inte för hårt, och rör ner den i smeten till en jämn smet.
Fördela chokladmoussen i portionsglas och ställ in i kylen.
Hejsan Anna !
SvaraRaderaToppenjobb.Kan förstå det.Som yngre älskade jag att både läsa och skriva.Måla och teckna.
Minns Du den där serien med Sally (Maria Lundkvist) PAPPAN (SVEN Volter) hon jobbade på bibliotek. Då när detta sändes var jag på aktivitetstöd på TomTits och de tyckte jag påminde om henne för att jag pratade rakt ut om sådant som stod i vägen för mig, när jag snubblade fram. Härlig serie.Fast hennes klädsel var långt ifrån min.
Går det att kombinera jobb och familj.Jag var ju hemma i 12 år, hade dagbarn(privat)och Presamjobb/telefon extra.Försäljning av Oriflame.Och allt jobb som inkluderar hus/hem/maka och mor med barnuppfostran m.m.
Men jag trivdes med det.Ville vara hemma för min Mamma inte var det.
Härligt när man har sitt älsklingsjobb.
Moussen ser smaskig ut.
ha en fin Söndag !
Kram Mi
Även denna Söndag önskar jag Dig en trevlig sådan.
SvaraRaderaTog fram lite Oregano, det räckte för att känna hur pizzan luktade.
Det kan jag stå över och kräftor, men det här med glass kan jag inte hålla mig ifrån, den glassfria månaden gjorde ingen minskning på vågen tvärsom.81.9 i morse, fick bakläxa som jag trodde.Det blir bara att ta nya tag, som jag sagt när alla katter som jag matar är omhändertagna.
Kram Mi