fredag 16 december 2011

Julen närmar sig...

med stormsteg. Känns som om jag måste ta och organisera mig lite mer så det inte blir att allt ska ordnas i sista minuten! Man vill ju liksom känna lugnet. Jag måste kolla vad jag har kvar att fixa. Och lite julgodis skulle vi väl allt ha tillverkat. Tror jag måste surfa runt och se om jag hittar något nytt roligt godis att göra, till mig själv ska jag nog göra några mörka chokladtryfflar utan socker. Kanske jag ska smaksätta några med pepparmyntsolja. Mm, det tål att tänkas på! Men som sagt jag måste försöka få lite ordning och reda. Tur att jag har snabbstädat lite idag medan lillstrumpa sov. Ha en skön fredag vänner!

2 kommentarer:

 1. Nu är två lyckliga vinnare dragna i mina tävlingar.
  Den ena är en vinnare av en Wigglekart och den andra är vinnare av det snygga Miss Dee armbandet.
  In och titta om du är en av dom lyckliga, vinnaren har bara ca 1 dygn på sig att höra av sig annars dras en ny vinnare.
  Passa även på att kolla in dom övriga luckorna som är öppna. :)

  Kram Madde.
  http://vhdbrud.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hejsan Anna !

  Jag hoppar över Julen helt och hållet. Känns inget kul att fira när jag hela tiden får försöka att inte ha några dörrar öppna eller tända ljus.Allt pynt fick tas bort när katten Lucia kom natten den till Lucia.Endast gardiner julduk och staken på spisen är kvar, jag är bara där när jag ska fixa något att äta.Känner mig som en fånge i mitt eget hem.
  Inatt hade hon blivit riktigt skrämd av något som med våld försökt få upp lilla fönstret och hela gardinstången i tung mässing hade rasat ner på golvet.Det kan ju knappast katten ha åsamkat.Hon har ju klättrat i den förut och den har hängt kvar.Såg spår i snön nedanför fönstret.Vredet var slappt och spärren loss.
  Riktigt kymigt och oroväckande jag hör ju inte ett skvatt när apparaterna är ur.Och dessutom två stängda dörrar. Såg ingen katt, men hon har säkert gömt sig i pappkojan.
  Ha en riktigt skön fjärde Advent.

  Kram Mi

  SvaraRadera