tisdag 20 december 2011

Jag har begått...

massmord på en hel hög skumtomtar ikväll! Ser lite läbbigt ut men enligt min familj blev det jättegott. Jag har inte skurit upp allt än men jag ska försöka komma ihåg att ta en mer aptitlig bild på resultatet senare. Receptet på skumtomtefudge med polkasmak hittade jag hos matstugan och om ni tittar in där så ser ni en bild på hur det ska se ut när det är färdigt. Jag är grymt imponerad av mig själv för att jag klarar att både baka och göra godis utan att ens vara sugen att smaka! Nu ska jag fortsätta julbestyren genom att slå in lite julklappar. Jag har försökt att bättra på julfeelingen med att lyssna på Michael Bublés julskiva på Spotify när jag jobbade idag. Får nog sätta på den nu också så jag kommer i stämning och kan göra lite snygga paket.

1 kommentar:

 1. Hejsan Anna !

  Visst sjunger han bra. Fin ersättare till Frank Sinatra.
  Hade nog med honom på en av mina bloggar tror jag.Alla lyssnar på Spotify men jag får inte in det. Inte mycket för att lyssna på musik.Via radion förståss.Satte på nu, sport.Tvi.
  Det får jag nog av på teve. Det var något kl.21.00 men glömt vad, bästa att kika, jo på femman Kommisarie Lewis.Duger som avslappning.
  I morgon ska jag ta mig till maxi, de har en stekpanna Eat&cook för 99:- Det priset passar mig.Ska se om deras julförklä för 79:-med lingonkrams på finns.Så blir det ett sånt också, några äpplen,clementiner,kattmat,talgbollar o.människomat av något fiskliknande och bär m.m.

  Kram och GOD JUL om vi inte syns i bloggen innan.

  SvaraRadera