torsdag 1 december 2011

Bra för hälsan...

är det ju att gå ner i vikt men definitivt inte bra för plånboken! Plötsligt passar en massa kläder som man provar hur bra som helst och man får till och med gå och hämta en storlek mindre! Fattar ni hur glad man kan bli? Och hur roligt är det inte att kunna titta på andra kläder än dom där på tjockisavdelningen eller ja en del kläder på "vanliga" avdelningen har jag väl kunnat hitta men fatta lyckan! Igår köpte jag således en ny svart tröja som är lite kortare där fram och under det ska jag ha mitt fina svarta linne med spets längst ner och sedan köpte jag den här blusen på Lindex. Egentligen inte min stil så det kan hända att jag köpte den av pur glädje att kunna komma i den... Nä men den var riktigt fin på och med ett par smala svarta byxor till blev det ganska snyggt.

2 kommentarer:

 1. Hej Anna !

  Jodå Anna, jag vet precis hur glad Du kände Dig.
  Jag har också gått ner lite Fick beröm av Gerda på hälsoenheten.För det.Hur mycket vet jag inte.Har ju 14 kg kvar.Men det ska ju inte gå fort, för då blir magen som en tom skrynklig påse.Och det vill jag inte.
  Ska se om jag får till pepparkakorna,kvittar för jag är inte så förtjust i smaken ändå.

  Ha det gott och skönt. Jo förresten fick lite snö igår kväll.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Igår provade jag den igen och jag ser att jag måste byta den för den är faktiskt för stor! Det är svårt att få hjärnan att förstå att man är mindre - alltså jag ser det samtidigt som jag inte förstår det riktigt... Härligt med snö, Mi!

  SvaraRadera