onsdag 5 september 2012

Man kan aldrig ha...


MAGGI - Koftor - Petrolför många koftor, eller hur? Jag är en riktig koftmänniska och till min födelsedag hade jag önskat mig den här fina. Och den fick jag. Jag är så nöjd så. Gillar färgerna och de gula knapparna. Dessutom fick jag presentkort på HM så vi får se om jag hittar mig något nytt där också. Annars får det väl bli lite nya nagellack eller så för den pengen. Men jag konstaterar återigen att jag måste börja rensa ur i garderoben och slänga eller ge bort sådant som är för stort. Det är inte bara viktigt av utrymmesskäl utan rent av viktigt för min viktnedgång. Här ska inte sparas några tjockiskläder!

3 kommentarer:

 1. Supersnygg tröja, vackra färger!!!

  Jag läste något tips som jag själv ska prova på. Du hänger upp alla kläder i garderoben med klädhängaren åt ett och samma håll. Varje gång du använt ett plagg, tvättat det och ska hänga upp det på nytt så hänger du galgkroken åt motsatt håll. När ett år har gått så ser du på klädhängarna vilka plagg som inte blivit använda och just de kan ju skickas iväg då. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det så att man aldrig kan ha för många koftor. Hur mysigt och skönt som helst ju! Fin blogg du har:)Följer dig nu:) Ha det gott! :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan Anna !

  Det var ett tag sedan, tappar lusten för allt emellanåt.
  Katten tar mycket tid, springa och handla mera tid.Städa av balkongen, ta hand om de fattiga växterna, som fått komma i efterhand.Ber att frosten dröjer ett tag till, för min Petunia blommar ännu. Och Chilin blev sen. Har ingen pats för den inomhus, för Prinsen =katten har tagit över alla tomma platser.Så de får väl frysa.Eller om jag ska ta in dem i badkaret.Men då får de ju stå i mörker mera än de ska.

  Äsch ett visst svinn får man räkna med

  Gillar koftan men utan ränder.Inte så smal än.

  Må så gott !

  Kram Mi

  SvaraRadera