onsdag 19 oktober 2011

Så här stylish...


kommer mina barn att vara i vinter! Och vad viktigare är: varma kommer dom också att vara. Dessutom kommer dom att synas i dom här knalliga färgerna - tycker färgerna påminner om syrliga karameller. Gossen har vinterjacka Speed och vinterbyxa Gizmo från Gneis och vantar från samma ställe. Mössan kommer från E.ko, svart med svart stjärna och orange söm. Lillstrumpa har overall Stingray från Gneis, vantar från Polarn & Pyret, mössa cerise med vita moln från Smultronbyn. Och båda barnen har riktigt varma vinterskor från finska Kuomo.

P.S. Hos Muppsan kan du se fler bloggares vinteroutfits!

3 kommentarer:

 1. Toppen Anna !

  Snygga varma kläder åt barnen och en pälsmössa åt Mamma o.Pappa.

  Vet Du om man kan färga fuskpälsar själv i maskin ?
  Köpte en polyester på Homeshop förra året.Var och tittade på den nu,ser ut som får,men förresten den får duga, ser stor som ett hus-igloo i den.Och det blåser rätt igenom den, inte varm för isande vindar.Bara krage ingen kapushong, som jag älskar, då drar det inte i nacken.Ja snart får vi bulsa på oss och pulsa i det vita.
  färgen är gråmelerad.Klatschiga vantar o.halsduk ska jag ha till.Så jag syns lång väg.

  Ha det så bra !

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Åh, jag har ingen aning om man kan färga fuskpälsar. Men i och för sig borde det väl gå när det är polyester? Men gråmelerad låter ju snyggt som det är och med lite färg till på handskar och halsduk blir det nog toppen :)

  SvaraRadera
 3. Ja Du har nog rätt, kanske ser fånigt ut.Köpte för stor storlek 2xL.nu har de på Home Shop en kappa med huva för under 300:- svårt att köpa på postorder.Jag har ju blivit så stor i omfånget runt stuss/mage för övrigt en 38-40 så därför är det ju vanskligt att köpa "grisen i säcken".Den här gråmelerade kostade bara 149:-
  Exclusive sherpa fleecejacka av högsta kvalitet !
  Klart jag slog till då.
  Grannen sa den var snygg.Tycker ända jag ser stor som ett hus-igloo i den.
  Trevlig Fredag !

  Kram Mi

  SvaraRadera