lördag 11 september 2010

Ugglor...

gillar jag. Därför var jag ju bara tvungen att köpa den här ursöta ryggsäcken till lillan. Hon behöver ju någonting att ha sina grejor i när hon snart ska börja på dagis. Och eftersom storebror fick en ny ryggsäck nu när han började 6-års så var det väl inte mer än rättvist. Den gick bara inte att motstå! Och som ni ser så fanns det en hel drös med söta ryggsäckar. Beställde den från IOB-butiken, mycket snabb leverans kan jag säga.
Idag har jag jobbat några timmar. Det har blivit mycket jobb på sistone, mycket att göra på jobbet i och med förhandsröstningen plus att en av mina kollegor trist nog har blivit sjuk i en inte alltför rolig sjukdom. Känns ganska jobbigt faktiskt. Än en gång påminns jag om att man inte ska ta livet för givet utan försöka njuta så ofta man kan... Ta hand om er därute och nu hoppas jag på en härlig söndag!

1 kommentar:

  1. Oh, vad gulliga. Jag vill ha den med Pingvinen. Har visserligen ett barnbarn på 6 år Felix, men han är mest för Shrek och Ninja turtles.Flippa är 10 år.Och gillar allt som är rosa +lila.Flickor likt.

    Du skriver så bra och gulligt. Hej från Mi

    SvaraRadera