onsdag 8 september 2010

Förra året...


gjorde jag den här rönnbärskransen till min pappas grav. Jag tror jag måste försöka hinna med att göra en i år också. Tycker det blir så fint med dom röda bären. Idag har det varit ännu en dag med toppenväder. Ikväll när jag cyklade hem från jobbet var det ljumma vindar, kändes precis som sommar. Åh, vad jag njuter! Det gäller att försöka ta till vara på sådana här dagar. Skulle önska man kunde lagra dom och ta fram där i december/januari när det är mörkt och kallt. Hoppas på lika fint imorgon!

4 kommentarer:

 1. Milda makter sådan fin krans, hur har Du fått till den vilket knåp. Jag skulle aldrig ha tålamod.Förr hade jag det.Bara komma på idéen, duktigt.

  Den där muggen med Törnskatan på skulle jag vilja ha.Ser ut som metall invändigt, små vaser kanske, det kan man aldrig få för många av.

  Ja vädret är toppen-toppen.Så här skulle det varit i somras.Lagom varmt.Trodde jag skulle dö i den där hettan som var.Fy 17.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Hi hi jag har också pysslat med rönnbär i dag! :-)
  Min vita porslinsstjärna är köpt på MIO för ett eller ett par år sedan, vet ej om de finns i sortimentet nu, men hör vet ja! KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken underbart fin krans att pryda en gravsten med... Hoppas verkligen du hinner med en sådan i år också, fast det ser ut att vara en massa arbete att göra en!

  Roligt att du vill vara med i min tävling :). Ha en bra helg! Kram/Annie

  SvaraRadera
 4. Vilken jättefin krans, vad duktig du är :)

  Vill bara påminna om att vinnaren av griffeltavlan presenteras på min blogg imorgon :)

  SvaraRadera