lördag 31 juli 2010

Yes!

Imorgon blir det äntligen IKEA! Det var ett tag sedan sist så det ska faktiskt bli roligt. Vi behöver någon ny förvaring till vårt sovrum. Just nu har vi en liten byrå som följde med huset och den rymmer inte alls så mycket. Så det blir väl en ny byrå kanske och säkert en massa annat... Ska köpa lite små saker till lekstugan också. Men jag ska försöka hålla igen lite för jag har en förmåga att stoppa ner en massa som inte är helt nödvändigt såsom diskborstar, servetter och sådant.

2 kommentarer:

  1. IKEA ! Ja,det var ett tag sedan jag var till IKEA, mitt ligger invid Kungens kurva mellan Stockholm och Södertälje.Närmare Stockholm. Det kommer fråm Älmhult,men det vet väl de flesta.

    Han är en klok man Ingvar Kamprad och RIK på både pengar och erfarenheter.Lycka till när Du handlar där.Se till att få valuta för pengarna. Hej från Mi

    SvaraRadera
  2. Mitt närmaste IKEA ligger i Haparanda men jag har varit MÅNGA gånger på Ikea i Sundsvall, Västerås, Barkarby, Kungens kurva, Uppsala och Gävle haha. Kul att du har hittat hit!

    SvaraRadera