torsdag 29 juli 2010

Fasadsiffror


Ni kanske redan har sett dom här. Visst är dom fina! Jag skulle gärna ha dom på vårt hus. Får kanske önska mig i födelsedagspresent... Finns bland annat hos inreda.com.
Jag gillar dom kanske för att jag alltid har varit intresserad av ord och bokstäver. Och läser gör jag ju jämt och har alltid gjort. Läste allt jag kom över när jag var liten. Det var allt ifrån broderns Buster till pappas Norman Seger-böcker. Allt!

1 kommentar:

 1. Vad fiffigt ! Med siffror som bokstäver menar jag, det går ju när det är ett kort nr.ett långt nr kan ju täcka halva gaveln, skämt hihi.

  Samma här läste allt jag kom över, även Pappas pinupptidningar.Tills Mamma fick se det, för jag lät mina småsyskon också titta på nakna tanter o.en o annan farbror.Skrev gjorde jag och gör än.

  Vitsigt med Anna på Grönkulla, Anne på Grönkulla börjar på 4:an 10.55 på Måndag 1av 4.Jag älskar den serien.Kan se den hur många ggr som helst.

  Jag har inte läst hela Din blogg än, men tror jag fann den hos Lonnbacka-Linda, Ellen o.Hugo i Vetlanda Det har hon kanske sagt till Dig.Ni kanske känner varandra.Många av mina bloggare har träffats live.
  Ska bli kul att se om jag får träffa några av min Facebooksvänner och bloggvänner någon gång.Jag är ju nybörjare. Gillar den prickiga duken med zinkhjärtat på.Hej från Mi

  SvaraRadera