måndag 30 juli 2012

Har varit på en liten...


roadtrip. Vi åkte en sväng till Storforsen, vädret var inte det bästa men ska man vänta på bra väder den här sommaren så får man nog vänta förgäves... Det var trevligt i alla fall och det är enormt vackert där och kraften i forsen är fascinerande. Sedan åkte vi in till Älvsbyn och gick på en affär, Handplockat, som jag har spanat in på nätet och sett att dom har mycket fina inredningsdetaljer och även kläder. Och mycket riktigt var det en jättefin affär och det blev ett inköp. Ett litet ett, men fint. Visar det sedan. Sedan for vi ut på en massa skogsvägar och körde även förbi Laver. Laver var ett gruvsamhälle (1936-46) som på sin tid var toppmodernt men som nu är helt övergivet. Allt plockades ner och forslades bort så det är mest husgrunder som står kvar. Rätt häftigt egentligen. Läs mer här. Sedan körde vi runt på ännu fler skogsvägar runt Piteåälven och det finns så många fina ställen efter den. En riktigt mysig dag trots tråkigt väder!

1 kommentar:

 1. Jag var på en liten tripp också, den gick till Älvkarleby 17 Juni en dags resa. Men den kanske jag redan skrivit om. Inte minns jag det.Ett inlägg finns om den.

  Idag "reste" jag in till stan, Södertälje centrum, skriver man stan, tror de att jag menar Stockholm.

  Kollade fina toppar på torget men jag ska inte köpa något än.Köpte två par sommarbyxor för ett tag sedan.Måste hålla i börsen.
  Idag köpt jag vitaminpiller mot blåsor i munnen 220 tabl.205:- hoppas det hjälper örter består de av.Är inte mycket för läkemedel.

  Kram Mi

  SvaraRadera