lördag 1 september 2012

Åsså lite nytt...

i min garderob. Det är ju inte varje dag jag köper någonting till mig själv men idag slog jag till på denna glest stickade top från B-Young. Den kostade bara 179:-, gissar att den inte kommer att hålla så värst många år men den är väl fin så länge det varar. Och det är absolut inte jag på bilden! Och jag är absolut inte lika fin i min! Men den var skön och inte svart. Jag försöker ju att inte bara köpa svarta kläder vilket jag har en tendens till att göra. Hur som helst var den ett välkommet tillskott till garderoben som visserligen är full men mestadels med kläder som är för stora. Så det får snart bli den där utrensningen som jag har pratat om.
Annars har jag lyckats dammsuga och skurat idag och så försöker att inte låtsas om att jag har blivit smittad av barnens förkylningar. I övrigt har dagen tillbringats ute i den fina höstsolen. Man blir nästan chockad när man vaknar en dag och det inte är mulet, grått, trist och regn.

1 kommentar:

 1. Hejsan Anna !

  Har som Du varit mest utomhus,när vädret tillåter en att få lite sol på nästippen. Just nu sken det upp.Då kutar jag ut ett tag. för när jag gick till Maxi i morse sken ingen sol, men det var skönt ändå.

  Härligt känsla att få köpa sig något nytt och i mindre storlek dessutom Grattis.

  Jag hade gått ner 2 kg på fyra månader och in 3 cm i "midjan". Gerda på Hälsoenheten var impad av det.Köpte ju två par sommarbyxor vita o.svarta som man knyter på vaden.Några med långa ben har inte varit aktuellt.Har ju min vindbyxa som duger ett tag.

  Som Du kanske läst så är jag nybliven ägare till en fin katt på ca ett år, som var en hittekatt från början.Den skulle avlivas, men då satte jag stopp för det.Tyvärr är han inte bra i magen, hoppas det är på övergående.

  Kram Mi

  SvaraRadera